Search found 57 matches

by Jools
Tue Apr 23, 2019 2:43 pm
Forum: Site Suggestions & Bugs
Topic: Request to add new species
Replies: 31
Views: 132889

Re: Request addition

benniesak wrote:
Tue Apr 23, 2019 1:42 pm
Hi, im trying to manage addon and get server error: "413 Request Entity Too Large".

How to fix it? My zip file size is 9.56Mb
This looks suspiciously like a spam post, so I hope you don't mind me checking. What are you trying to upload please and how?

Jools
by Jools
Tue Apr 23, 2019 9:09 am
Forum: What is my fish?
Topic: ID for these Pike Cichlids?
Replies: 5
Views: 4169

Re: ID for these Pike Cichlids

benniesak wrote:
Mon Apr 22, 2019 6:56 pm
Yep, this is the right fish and it is pretty well taken too. Do you think you can contribute this picture to this site as a specimen photo? Thanks.
The Atabapo II? Yes, I've added it now - [clog]Crenicichla sp`atabapo_ii`[/clog]. I am still unclear in the ID of the other species.

Cheers,

Jools
by Jools
Tue Dec 05, 2017 9:31 pm
Forum: Site Suggestions & Bugs
Topic: Betta Breeding
Replies: 3
Views: 870

Re: Betta Breeding

Hi Bettaja,

I have added the data to all these species now - it will take about 24 hours to show up on the live site. Thanks for the info!

Cheers,

Jools
by Jools
Thu Nov 23, 2017 8:32 pm
Forum: Site Suggestions & Bugs
Topic: Betta Breeding
Replies: 3
Views: 870

Re: Betta Breeding

Yes, that would be helpful, please. We will update accordingly.

Cheers,

Jools
by Jools
Mon Oct 02, 2017 9:33 am
Forum: Site Suggestions & Bugs
Topic: Hyphessobrycon margitae
Replies: 3
Views: 608

Re: Hyphessobrycon margitae

No worries, all I need now is a good picture for the species page. :-)

Jools
by Jools
Wed Sep 27, 2017 9:05 am
Forum: Site Suggestions & Bugs
Topic: Hyphessobrycon margitae
Replies: 3
Views: 608

Re: Hyphessobrycon margitae

Good spot Martin, I’ve added it now. May take a day to appear.

Jools
by Jools
Thu Jun 15, 2017 4:26 pm
Forum: Off Topic threads
Topic: New Members
Replies: 4
Views: 12314

Re: New Members

:-)

Jools
by Jools
Sun Feb 19, 2017 8:27 am
Forum: Site Suggestions & Bugs
Topic: Odd reply when uploading image
Replies: 2
Views: 708

Re: Odd reply when uploading image

Hi Eric,

I've at the end of a long process in getting image file uploads to work again after the phpBB/forum upgrade. AR won't work for 24 hours from now, however, I think, Planet is now up and running.

Thanks, as ever, for your patience.

Cheers,

Jools
by Jools
Sat Feb 18, 2017 11:55 am
Forum: Site Suggestions & Bugs
Topic: Not a bug or a suggestions per se
Replies: 1
Views: 495

Re: Not a bug or a suggestions per se

bekateen wrote:
Fri Feb 17, 2017 10:15 pm
It never occurred to me before on this website. Does the AR forum not use CLOG tags and other tag features? Apparently not. :?:
It doesn't but it would not be too hard to make an AR tag.

Jools
by Jools
Tue Jan 24, 2017 6:42 am
Forum: Site Suggestions & Bugs
Topic: Pics
Replies: 1
Views: 501

Re: Pics

Hi Dave,

Thanks, this is now fixed although a lot of the site layout will be off as I work through another major forum upgrade. Good practice for Planet!

Cheers,

Jools